Loading...
Home2019-01-15T21:25:47+00:00

ONZE PRAKTIJK

Tilmans Tandprothetiek is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van alle soorten gebitsprotheses. Wij zijn een kleinschalige praktijk die wordt gekenmerkt door een ontspannen, laagdrempelige sfeer en waar persoonlijke aandacht voor de patiënt centraal staat. U kunt (ook zonder verwijzing van uw tandarts) bij ons terecht voor:

  • Gratis prothesecheck en advies

  • Reparaties/opvullen en aanpassingen

  • Implantaatprotheses (klikgebit)

  • Noodprothese

  • Behandeling aan huis*

Gratis geheel vrijblijvend advies

Behandeling ook aan huis

Wij hanteren NZA tarieven

Gratis geheel vrijblijvend advies

Lorem ipsum dolor sit amet, no appetere omittantur vim, tota pertinax eum te.

Behandeling ook aan huis

Has wisi volutpat splendide ad, at dicat deterruisset per.

Wij hanteren NZA tarieven

Id fastidii democritum inciderint ius, et nam aliquip adipisci deseruisse.

ONZE TARIEVEN

Wij hanteren de door Nederlandse Zorgautoriteit (NZA) vastgestelde tarieven. U betaalt dus nooit te veel. Tilmans Tandprothetiek heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars, waardoor u als patiënt van onze praktijk in aanmerking komt voor bepaalde vergoedingen en in sommige gevallen wordt zelfs alles vergoed.

De volledige gebitsprothese wordt voor 75% uit het basispakket vergoed. Dit houdt in dat u, indien u geen aanvullende tandartsverzekering heeft, 25% zelf moet betalen. De zogenoemde eigen bijdrage. Verder moet u rekening houden met uw wettelijk (en evt vrijwillig) eigen risico.

Reparaties of aanpassingen aan uw volledige prothese worden voor 90% vergoed vanuit de basisverzekering.

Gedeeltelijke protheses en frame protheses (en reparaties en aanpassingen hiervan) worden deels of geheel vergoed als u een aanvullende tandartsverzekering heeft.

IK STEL ME GRAAG AAN U VOOR

In 2003 ben ik mijn carrière begonnen bij een tandtechnisch laboratorium in Venlo als technieker op de prothese afdeling. Hier werd er intensief samengewerkt met tandartsen, implantologen en mondhygiënisten. Op deze manier werd ik ook nauw betrokken bij het behandelgedeelte. De voor mij ontzettend leuke combinatie tussen techniekwerk enerzijds en een gedeelte behandelen anderzijds heeft mij in 2013 doen besluiten de opleiding tot tandprotheticus te starten aan de Hogeschool in Utrecht.

Na afronding van deze studie in 2017 heb ik de kans gekregen om bij een praktijk in regio Amsterdam te gaan werken waar ik mooie ervaringen heb opgedaan. Als Geboren en getogen “Venlonaer” ben ik nu heel blij om na die uitstap richting Amsterdam weer terug te zijn in Venlo en hier mijn eigen tandprothetische praktijk te starten.

9 November 2018 heb ik trots de sleutel van mijn eigen ruimte in gezondheidscentrum v-vitaal mogen ontvangen. Na enkele verbouwingswerkzaamheden zijn de deuren vanaf januari 2019 definitief voor u open.

Heeft u vragen, problemen met uw kunstgebit of wilt u gewoon een keer langskomen voor een gratis en vrijblijvend advies? U bent van harte welkom bij TILMANS TANDPROTHETIEK. Ik kijk ernaar uit om u van dienst te zijn in mijn praktijk aan de van Laerstraat 45 Venlo-Blerick.

Tot dan!!!

SLECHT TER BEEN?

wij komen naar u toe

U bent door ziekte, een handicap of beperkte mobiliteit door ouderdom niet meer in staat om makkelijk de deur uit te gaan. Toch ondervindt u problemen met uw prothese, uw prothese is stuk of bent u toe aan een nieuw gebit.

Voor u kunnen we op aanvraag een huisbezoek inplannen in de regio Venlo. U wordt dan thuis bezocht op het afgesproken tijdstip. Ter plaatse wordt gekeken wat de problemen zijn. De prothese wordt ter plaatse gecorrigeerd of eventueel meegenomen bij uitgebreidere aanpassing. Na de nodige aanpassingen in ons eigen laboratorium komt de tandprotheticus weer bij u terug, zodat de prothese gepast/geplaatst kan worden.

*U kunt een huisbezoek uitsluitend telefonisch aanvragen. 077-3030466 In overleg zal dan gekeken worden naar een passende dag/tijdstip.

MAAK EEN AFSPRAAK